Managementul Calitatii Apei

Managementul Calitatii Apei

Scop

Modulul Managementul Calitatii Apei permite urmarirea, inregistrarea si raportarea parametrilor fizico-chimici si bacteriologici ai apei analizate in cadrul laboratorului propriu sau externalizat. Asigura trasabilitate completa a datelor de analiza, automatizarea buletinelor si centralizarea istorica a rezultatelor in scopul conformarii cu reglementarile legale si standardele interne de calitate.

Functionalitati principale

  • Date Generale – configurarea informatiilor de baza necesare gestionarii analizelor (ex: puncte de prelevare, surse de apa, clienti).

  • Parametrii Analiza Laborator – definirea parametrilor urmariti in analize (ex: pH, duritate, clor rezidual, E. coli etc.).

  • Definire Machete Buletin de Analiza – structura standardizata a buletinelor, pe categorii de analize.

  • Buletine de Analiza – inregistrarea efectiva a rezultatelor analizelor pentru probe prelevate.

  • Comenzi – gestionarea comenzilor de analiza, interne sau externe, cu trasabilitate de la prelevare la rezultat.

  • Rapoarte – generarea de situatii si centralizatoare privind calitatea apei, conform legislatiei (ANRSC, DSP etc.).