Managementul Calitatii Apei
Managementul Calitatii Apei
Scop
Modulul Managementul Calitatii Apei permite urmarirea, inregistrarea si raportarea parametrilor fizico-chimici si bacteriologici ai apei analizate in cadrul laboratorului propriu sau externalizat. Asigura trasabilitate completa a datelor de analiza, automatizarea buletinelor si centralizarea istorica a rezultatelor in scopul conformarii cu reglementarile legale si standardele interne de calitate.
Functionalitati principale
Date Generale – configurarea informatiilor de baza necesare gestionarii analizelor (ex: puncte de prelevare, surse de apa, clienti).
Parametrii Analiza Laborator – definirea parametrilor urmariti in analize (ex: pH, duritate, clor rezidual, E. coli etc.).
Definire Machete Buletin de Analiza – structura standardizata a buletinelor, pe categorii de analize.
Buletine de Analiza – inregistrarea efectiva a rezultatelor analizelor pentru probe prelevate.
Comenzi – gestionarea comenzilor de analiza, interne sau externe, cu trasabilitate de la prelevare la rezultat.
Rapoarte – generarea de situatii si centralizatoare privind calitatea apei, conform legislatiei (ANRSC, DSP etc.).